Hava Durumu

Tüyleri diken diken eden vahşet

İngiltere’nin Barnsley şehri yakınlarındaki Hoyland kasabasında yaşayan Laura Cunliffe (23), kedisini mikrodalga fırında yaktı! Sebebi ise, kedisinin japon balığına saldırması.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2014 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2014 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tüyleri diken diken eden vahşet

Kedisini 5 dakika boyunca mikrodalga fırında bırakarak yanmasına neden olan vahşet İngiltere’de yaşandı. 4 buçuk aylık kedisini mikrodalga fırına atan cani, 5 dakika boyunca hayvanın ölümüne göz yumdu. Kısa bir süre içinde telef olan hayvan, yoğun radyasyon dalgalarına maruz kalarak feci şekilde can verdi.
 
Şu anda işsiz olan Cunliffe, hayvanın ölümünü izledi ve 5 dakika boyunca kediyi mikrodalga fırında bıraktı. Hayvanın işkenceyle öldürülmesine sebep olmaktan mahkemeye sevk edilen Cunliffe, 13 Mart’ta hakim karşısına çıkacak. Soruşturmayı yürüten savcı Brian Orsborn ise 13 yıllık meslek hayatında ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını belirtti.

SÖZLERİ KAN DONDURDU
 
Olay üzerine ifade veren Cunliffe’in sözleri ise kan dondurdu. Japon balığına saldırdığı için kedisini mikrodalga fırına attığını söyleyen cani, hayvana işkence etmekten yargılanacak. Cunliffe’nin avukatı ise yaşanan vahşeti, psikolojik sorunlara ve depresyona bağlıyor. Cunliffe daha önce de uzun yıllar psikolojik tedavi görmüş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.