Hava Durumu

Twitter DM'ler için yeni dönem!

Twitter DM'ler için yeni bir emoji hamlesi yapmış durumda. Yeni duyurulan özelliğe göre tıpkı Facebook'ta olduğu gibi mesajlara emoji ile reaksiyon verebiliyorsunuz.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2020 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2020 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Twitter DM'ler için yeni dönem!

Popüler sosyal ağ Facebook özelliğini bünyesine katıyor. Bu kapsamda artık yazdığınız mesajların emoji ile reaksiyon gösterilmesi mümkün olacak. Aynı şekilde bir mesaja siz de emoji ile reaksiyon gösterebiliyor olacaksınız. Söz konusu yeni dönem ile beraber, artık gülen yüz, şaşıran, ağlayan ve ateş emojisi gibi birçok kullandığınız emojiyi Twitter DM üzerinden gönderebileceksiniz.

Twitter emoji gönderme nasıl yapılır?

Bir DM gönderdiğinizde orada bir kalp simgesi çıkacak, bu kalp simgesine tıklayarak gönderebileceğiniz emojileri göreceksiniz. Bunun yanında mesaja iki kez tıkladığınızda da aynı panel açılıyor olacak. Mesaj gönderdiğiniz kişi Twitter'ın güncel sürümünü kullanıyorsa bu bildirimi alacaktır.

Ancak güncel bir sürümünü kullanmıyorsa bu reaksiyon görünmeyecektir. Hatta bakıldığında bu özellik eski mesajlar için bile kullanılabiliyor. Söz konusu özellik Türkiye'de aktif olarak kullanılabiliyor. Yukarıda da gördüğünüz gibi eski tarihli bir mesaja bile emoji ile reaksiyon gösterebiliyorsunuz. Ancak bizden söylemesi eski mesajlara bakarken yanlışlıkla bir emoji göndermeyin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.