Hava Durumu

Üç puandan gerisi yalan!

Oynadığı son 4 maçta sadece 3 puanı hanesine yazdıran ve camiada büyük hayal kırıklığı yaratan Bursaspor, bugün deplasmanda Balıkesirspor'la hayati bir maça çıkacak. Saat 19.00'daki mücadele BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2020 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2020 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üç puandan gerisi yalan!

GALİBİYETİ UNUTTULAR

Son haftalarda büyük bir düşüş içine giren ve oynadığı son 4 maçta galibiyeti unutan Bursaspor bugün Süper Lig yolunda kaderini belirleyecek bir mücadeleye çıkacak. Son 4 maçta sadece 3 puanı hanesine yazdıran ve bu nedenle zirveye ortak olma şansını elinin tersiyle iten İbrahim Üzülmez yönetimindeki Yeşil Beyazlılar deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak ve BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek karşılaşmayı Ramazan Keleş yönetecek.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Performansıyla camiada büyük bir hayal kırıklığı yaratan Bursaspor bu karşılaşmayı mutlak kazanmak durumunda. Kötü gidişe dur deme amacındaki Yeşil Beyazlılar ligdeki son galibiyetini 5 maç önce Adana Demirspor karşısında elde etmişti. Sıkıştırılmış maç takvimi nedeniyle Balıkesirspor'la hafta içinde karşılaşacak Bursaspor'da rakiplerinin alacağı sonuçlar büyük bir dikkatle takip edilecek. Bugün bu maçtan önce BŞB Erzurumspor-F.Karagümrük, Altay-Hatayspor maçları oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.