Hava Durumu

Uçak kazasından bir acı haber daha!

Kolombiya'da meydana gelen uçak kazasından yaralı olarak kurtulan kaleci Danilo, hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uçak kazasından bir acı haber daha!
Kolombiya'nın Medellin şehri yakınlarında içinde Brezilya takımı Chapecoense'nin bulunduğu uçağın düşmesinin ardından bölgede hemen arama ve kurtarma çalışmaları başlamıştı.

76 kişinin hayatını kaybettiği kazada 3 futbolcunun yaralı olarak kurtarıldığı belirtildi. Chapecoense'nin 2 kalecisi Danilo ve Follmann'ın yansıra sol bek Alan Ruschel'in de kazadan yaralı olarak kurtulduğu ve hastenede tedavilerinin sürdüğü belirtilmişti. Bu isimlerden Danilo'nun hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.



HABERİ ALINCA ŞOKA GİRDİLER

Chapecoense takımında bazı oyuncuları ise sakatlıklar, cezalar nedeni ile teknik direktör Caio Junior tarafından kadroda yer almadı. Bu isimler ise; Baby, Demerson, Marcelo Boeck, Andrei, Hyoran, Martinuccio, Nivaldo ve Rafael Lima olduğu belirtildi. Kadroda olmadığı için takım arkadaşlarıyla birlikte Kolombiya'ya gitmeyen Chapecoense oyuncuları ölüm haberini duyunca adeta şoka girdi.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre uçakta 95 kişinin olması bekleniyordu ama düşen uçakta 72 kişi vardı. Bunların 48'i Chapecoense takımı kafilesi, 21 gazeteci, 3 misafir ve kabin görevlilerinden oluştuğu bilgisi veriliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.