Hava Durumu

Uçan'dan kupa itirafı: Moralsizliği atlatamadık

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da Salih Uçan, karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu. Kupa yarı finalinde Antalyaspor'a elendikleri maçtan bu yana moralsiz olduklarını belirten Salih, "Kupa maçını kaybettikten sonra bir moralsizlik ve üzüntü oldu. Bunun üzüntüsünü çok yaşadık ve atlatamadık. Konyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş'a mağlup olduk. dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2021 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uçan'dan kupa itirafı: Moralsizliği atlatamadık

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'a elendikleri yarı final maçının ardından takımda moralsizlik olduğunu belirten Salih Uçan, "Kupa maçını kaybettikten sonra bir moralsizlik ve üzüntü oldu. Bunun üzüntüsünü çok yaşadık ve atlatamadık. Konyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş'a mağlup olduk. Kupadan elendikten sonra istediklerimizi yapamıyoruz. Üzerimizdeki kara bulut devam ediyor. Ligin 15 haftasında lider kaldık, bunu biz başardık. Çok iyi işler yaptık ama kupa maçından sonra üzerimize kara bulut çöktü." dedi.

"Beşiktaş'a karşı geri dönmek kolay değil"

Juanfran ise "Ligin liderine karşı kolay bir maç oynamayacağımızı biliyorduk. Erken bir gol yedik. Çok net goller kaçırdık. En az birini atsaydık, oyuna farklı bir yön verebilirdik. İkinci golü yedikten sonra İstanbul'da, Beşiktaş'a karşı geri dönmek kolay değil." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.