Hava Durumu

Üçüncü FETÖ'cü de gözaltında

Malezya Emniyet Müdürlüğü, ulusal güvenliğe tehdit oluşturduğu gerekçesiyle Turgay Karaman ve İhsan Aslan'ın ardından İsmet Özçelik'in de gözaltına alındığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2017 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2017 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üçüncü FETÖ'cü de gözaltında

"Star Malaysia" gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, Malezya Emniyet Müdürlüğü, FETÖ üyesi olduğu iddia edilen İsmet Özçelik'in ulusal güvenliğe tehdit oluşturduğu gerekçesiyle gözaltına alındığını duyurdu.

Özçelik, hafta içinde gözaltına alınan Turgay Karaman ve İhsan Aslan'ın ardından ülkede yakalanan üçüncü kişi oldu.Özçelik'in dün akşam yerel saatle 17.30'da oğlu Süheyl ve kimliği açıklanmayan bir kişiyle arabasında seyir halindeyken gözaltına alındığı belirtildi.

50 GÜN GÖZALTINDA TUTULMUŞTU

Malezya Emniyet Müdürlüğü Özel Operasyon Birimi Müdürü Muhammed Fuzi Harun de Özçelik'in polis operasyonuyla gözaltına alındığını doğruladı. Özçelik, aralık ayında gümrük görevlilerine karşı koyduğu gerekçesiyle Malezya polisi tarafından alıkonulmuş ve 50 gün gözaltında tutulmuştu.

DAHA ÖNCE OKUL MÜDÜRÜ VE İŞADAMI

Malezya polisi, 3 Mayıs'ta biri uluslararası bir okulun müdürü olan iki Türk vatandaşının, ulusal güvenliği tehdit eden faaliyetlerde bulundukları şüphesiyle tutukladığını açıklamıştı. Polis Müdürü Khalid Abu Bakar Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, okul müdürü Turgay Karaman ve işadamı İhsan Aslan'ın ceza kanununun "terör eylemleri" başlıklı maddesi uyarınca tuklandıklarını bildirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.