Hava Durumu

Üçüncü kez sağlık kontrolünde

Türkiye dün sabah düzenlenen yolsuzluk operasyonunu konuşuyor. Gözaltına alınan isimlerden işadamı Reza Zarrab, akşam saatlerinde üçüncü kez sağlık kontrolünden geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2013 21:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2013 21:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üçüncü kez sağlık kontrolünde

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün düzenlediği operasyon kapsamında, dün sabah Kanlıca'daki evinde gözaltına alınan şarkıcı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, sağlık kontrolü için üçüncü kez hastaneye getirildi.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolü yapılan Zarrab, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Soruşturma kapsamında günboyu sıcak gelişmeler yaşandı. Savcılık, 28 kişi için ek süre talep etti.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube ile Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinin dün düzenlediği operasyon kapsamında, Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın ardından dün gece eşi de gözaltına alındı. Aslan'ın eşi öğle saatlerinde serbest bırakıldı. Gözaltına alınan isimler arasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreterlerinden Mesut Pektaş'ın da olduğu belirtiliyor. Dün gözaltına alınan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de aralarında yer aldığı 21 kişi ise sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi.

AYAKKABI KUTUSUNDA 4.5 MİLYON İDDİASI

Adli kaynaklardan edinilen bilgiye göre, dün başlayan yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınan banka genel müdürünün evindeki kütüphanede, ayakkabı kutuları içerisinde 4,5 milyon dolar bulundu ve bu paraya el konuldu. Cihan haber ajansı'nın haberine göre banka genel müdürünün eşinin de bir telefon görüşmesinde “Yeşiller geldi” şeklinde ifade kullandığı kaydedildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.