Hava Durumu

Uçur bizi Timsahım!

Bursaspor sezonun ilk deplasman maçına bu akşam çıkacak. Adana Demirspor'a kaybeden Yeşil Beyazlılar Altınordu ile İzmir'de karşılaşacak. Saat 19.00'daki maçta Er ve öğrencilerinin hedefi mutlak galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2020 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2020 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uçur bizi Timsahım!

Mustafa Er yönetimindeki Yeşil Beyazlılar deplasman perdesini Altınordu karşısında açacak

MAÇ YAYINI İKİ KANALDA

Süper Lig trenini kaçıran ve bu yıl da TFF 1. Lig'de mücadele etmek zorunda kalan Bursaspor yeni sezonun ilk deplasman mücadelesi için bu akşam sahaya çıkacak. Yeşil Beyazlılar İzmir'de Altınordu ile karşılaşacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndaki karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemi Mart Güzenge yönetecek. Karşılaşma TRT Spor ve BeIN Sports Max1 kanallarından ekranlara gelecek.

TİMSAH TELAFİ PEŞİNDE

İki takımda zorlu maç öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Sezonun ilk maçında Adana Demirspor'a yenilen Bursaspor geçen hafta İzmir derbisinde Menemenspor'u son dakikalarda attığı gollerle yenen Altınordu karşısında üç puana ulaşmaya çalışacak. Genç ağırlıklı kadroyla mücadele edecek Mustafa er yönetimindeki Yeşil Beyazlılar taraftarının yüzünü güldürmeye amaçlıyor.

GÖZLER ALİ AKMAN'DA

Bursaspor'un Altınordu karşısında forvette en önemli kozu genç golcüsü Ali Akman olacak. Sezonun ilk golünü geçen hafta Adana Demirspor karşısında atan Ali Akman bu kez İzmir'de Altınordu filelerini havalandırmayı istiyor. 18 yaşındaki krampon geçen sezon lig ve kupada oynadığı 25 maçta 4 gol atmıştı.

ALTINORDU'NUN YENİLGİSİ YOK

Bursaspor'un Altınordu ile bu akşam oynayacağı maçta Mert Güzenge görev yapacak. Kariyerindeki 100'üncü maçına çıkacak İstanbul Bölgesi hakemi Bursaspor'un ilk kez müsa-bakasında düdük çalacak. Mert Güzenge'nin en çok maçını yönettiği takım konumundaki Altınordu söz konusu 7 karşılaşmada yenilgi yüzü görmezken, 3 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

İKİ YABANCISIZ TAKIM MAÇI

Bursaspor'la Altınordu arasındaki kritik maç ilginç bir detayı ortaya çıkardı. Prensip olarak kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan Altınordu ile bu sezon elinde yabancı oyuncu kalmayan Bursaspor tamamen yerli kramponlarla sahaya çıkacak. Maç bu özelliğiyle büyük dikkat toplayacak.

HENÜZ İZMİR'DE GALİBİYET YOK

Bursaspor ile Altınordu bugüne kadar birbirlerine 13 kez rakip oldu. Yeşil Beyazlılar'ın İzmir temsilcisine karşı galibiyetlerde büyük üstünlüğü bulunuyor. Bursaspor sahadan 8 kez üç puanla ayrılırken, İzmir temsilcisi sadece 2 maçtan galibiyet çıkartabildi. Yeşil Beyazlılar Altınordu'yu İzmir'de yenemezken, sadece üç maçı berabere bitirdi. Altınordu da elde ettiği 2 galibiyete evinde ulaştı.

SAVUNMADA REVİZYON VAR

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er'in Altınordu karşısında Adana Demirspor maçında üç gol yiyen takımın savunmasında revizyona gitmesi bekleniyor. Genç teknik adamın yenilen üç golde de hatası bulunan Sedat Dursun'u kulübeye çekip yerine Aykut Akgün'ü sahaya sürmeyi planladığı örenildi. Bu arada bu akşam maça ilk 11'de başlaması beklenen Aykut Akgün 33 yaşına girdi. Tecrübeli futbolcunun doğum günü teknik ekip ve takım arkadaşları tarafından kutlandı.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.