Hava Durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi Juventus Dinamo Kiev maçı için geri sayım!

Juventus Dinamo Kiev maçı için geri sayım devam ediyor. Merih Demiral'ın da kadrosunda bulunduğu Juventus rakibi Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşacak. Avrupa kupalarında İtalyan takımlarına konuk olduğu son 12 maçın sadece birini kazanabilen Dinamo Kiev, tek galibiyetini 2004/05'te Roma karşısında aldı. Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı son 26 maçın sadece ikisini kaybeden Juventus, bu mağlubiyetlerden birini bu sezon Barcelona'dan aldı. Gözler şimdi bu akşamki karşılaşmada olacak. Peki, Juventus Dinamo Kiev maçı saat ve kanal bilgisiyle ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2020 21:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2020 21:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
UEFA Şampiyonlar Ligi Juventus Dinamo Kiev maçı için geri sayım!

Juventus, Dinamo Kiev'e rakip olduğu ve tamamı 1998-2020 arasında Şampiyonlar Ligi'nde oynanan beş maçın dördünden galip ayrıldı. Dinamo Kiev, Şampiyonlar Ligi tarihinde Juventus'u mağlup eden ilk Ukrayna temsilcisi olmak için sahaya çıkıyor. Peki Juventus Dinamo Kiev maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 12 maçın sadece birini kazanabilen Dinamo Kiev, tek galibiyetini Aralık 2016'da Beşiktaş karşısında almıştı. Turnuvada çıktığı son iki karşılaşmayı kaybeden Ukrayna ekibi, 2007/08'den bu yana üç maçlık bir seri yaşamıyor.

Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi kariyerinde Dinamo Kiev'e attığı üç golü de 2007'de Manchester United formasıyla kaydetti. Portekizli forvet bu karşılaşmada fileleri havalandırdığı takdirde, 13 yıl 25 gün sonra Kiev ekibine gol atarak turnuva tarihinde aynı rakibe karşı kaydettiği iki gol arasında en uzun süre olan oyuncu olacak.

Bu sezon çıktığı dört Şampiyonlar Ligi maçında beş gol atan Juventus forveti Alvaro Morata, turnuva kariyerinde bir sezonda daha fazla gol kaydedemedi.

Evinde oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında Ferencvaros filelerini havalandıran Cristiano Ronaldo, turnuva tarihinde iç sahada en fazla gol atan oyuncu olmak istiyor.
Viktor Tsygankov, Şampiyonlar Ligi'nin 1999/2000 sezonundan bu yana üst üste üç maç gol atan ilk Dinamo Kiev oyuncusu olmak için sahaya çıkıyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla asist yapan iki oyuncudan biri olan Juan Cuadrado, Juventus'un son karşılaşmada attığı iki golde de pası veren isimdi.

Juventus Dinamo Kiev maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Juventus Dinamo Kiev maçı bu akşam saat 23:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Spor MAX kanalından canlı olarak yayınlanacak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.