Hava Durumu

Uğur Okulları'ndan Bursa'ya dev yatırım

Bursa'ya 30 milyon TL yeni yatırım yapan Uğur Okulları, Özlüce'de okul öncesi eğitimden lise son sınıfa kadar son teknolojiye sahip okul açıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uğur Okulları'ndan Bursa'ya dev yatırım

Türkiye'nin dört bir yanında 104 okul, 13 kampüs ve 20 yeni kampüs yatırımıyla eğitim sektöründe faaliyet gösteren Uğur Okulları, Bursa Özlüce'ye 30 milyon TL'lik yatırım yaptı. Bin öğrenci kapasiteli okulun tanıtım toplantısı bir otelde yapıldı. Toplantıda konuşan Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, "Yeni açılacak 14 bin metrekarelik kampüste bin öğrenci eğitim görecek. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinin yer aldığı toplamda 17 bin metrekare kapalı alana sahip olan Özlüce'deki okulumuzda 62 derslik, kütüphane, spor salonu, STEM laboratuvarları yer alıyor. Okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak" dedi.

Yücel, kendi bünyelerinde bir üniversite kurmak istediklerine işaret ederek, "Bursa'nın olmasını çok arzu ediyoruz. Bursa'da olabilir, İstanbul'un başka bir bölgesi de olabilir. Bünyemizde bir üniversite kurmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Uğur Okulları Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Kulaberoğlu, "Eğitim sektöründe 49 yıllık deneyim, başarı ve vizyonumuz ile öğrencilerimizi başarılı bir geleceğe hazırlıyoruz. Ortaokulu başlayacak olan bir çocuk 2030 yılında hayata başlamış olacak. 2030 yılında teknolojinin, sanayinin, coğrafyanın, siyasetin neye benzeyecek olduğunu bilemiyoruz. Ama bildiğimiz şey var bu çocuk 2030 yılında dünyanın her köşesindeki insanlarla iş yapması gerekecek" diye konuştu.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Bölge Direktörü Mehmet Yıldız, "14 yıldan beri grup olarak Bursa'dayız. Bursa'daki üçüncü okulumuz açılacak. Özlüce'deki okulumuz 8 dönüm arazi üzerine kurulu Türkiye'nin en modern okulu olacak. Teknolojik, sanat, spor açısından, öğrencilerimizin kişisel becerilerini geliştirmek, akademik başarılarını sağlamak için kurduğumuz bir okul" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.