Hava Durumu

Ülkü Ocakları binasında Binali Yıldırım pankartı!

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasına Başbakan Binali Yıldırım'ın pankartı asıldı. Pankartta Yıldırım'ın 'evet' çağrısı yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ülkü Ocakları binasında Binali Yıldırım pankartı!

BBC Türkçe'nin haberine göre; Aydın'da merkezdeki kent meydanına en hakim noktada bulunan MHP İl Başkanlığı'nda, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin 'Evet' çağrısının yer aldığı pankart asılı duruyor.

MHP'nin hemen alt katında Ülkü Ocakları İl Başkanlığı var. Binaya Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Evet' çağrısının bulunduğu pankart asıldı.

İşte BBC Türkçe'den Efe Öç'ün yazısından bir bölüm:

Önce kentin en işlek çarşısı olan Yağcılar İçi'nde bir dükkana giriyorum. Çarşıda perdecilik yapan Ömer Örnekçi, ülkücülere özgü bıyığı ile dikkat çekiyor. 38 yaşındaki Örnekçi'ye Aydın'da neyi araştırdığımı söylediğimde, ilk sözü "MHP'liyse, tavan ne diyorsa tabanın tutması lazım. Kopuk sesler çıkıyor ama Bahçeli ne derse o... Başkan o." oluyor.

Başkanlık sistemi ile ilgili soruma ise ilginç bir benzetme ile yanıt veriyor: "Şu andaki durum ne biliyor musun, Tayyip babam, Bahçeli amcam... Bu böyle bir sistem. Şu andaki duruşumuz bu. Benim için ikisi de aynı. Şu andaki duruşlarıyla Türkiye'yi ayakta tutacak tek insanlar. İkisi birbirine lazım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.