Hava Durumu

‘Uluabat emin ellerde’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Sönmez Medya’yı ziyaret etti. Ziyarette Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ve Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ile bir araya gelen Kurtulan, Uluabat Gölü’ndeki kirlilik iddialarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2012 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2012 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
‘Uluabat emin ellerde’
Kurtulan, “Araştırmalarımızı yaptık. Sanayi bölgesinden gelen atık sular ile evsel atıkların da arıtılacağı tesislerin kurulması için düğmeye bastık. Ramsar Anlaşması ile koruma altında olan Uluabat Gölü’nün en sağlıklı şekilde hayatını sürdürmesi en büyük temennimizdir. Sorunlar en kısa zamanda çözüme kavuşacak” dedi.

‘ÖNCELİĞİMİZ YAŞAM STANDARDI’

Mustafakemalpaşa’da görevde olduğu süre boyunca önceliğini her zaman ilçe halkının yaşam standartlarını yükseltmek olarak belirlediğinin altını çizen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ağırlığı kent içi ulaşım ve otopark sıkıntısına yönelttiklerini söyledi.
Adnan Menderes Meydanı’nda 150 araçlık otopark açtıklarını hatırlatan Kurtulan, “Her zaman çözüm üretici bir yaklaşımımız var. Bölge halkının refahını artırmak için çalışıyoruz. Yolları, otoparkları ve sosyal donatı alanları ile daha yaşanabilir bir Mustafakemalpaşa yaratmaya çalışıyoruz” dedi.

Bekir Uğur GÜR


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.