Hava Durumu

Uludağ'da uzun kuyruklar oluştu!

Rus turistler kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ'da sezonun açılmasını beklemeden akın etti. Yaklaşık 200 Rus turist Uludağ'a çıkıp mangal partisi yaparak Uludağ'ı ve otelleri gezdi. Yerli ve yabancı turistler dönüşte teleferik istasyonunda uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ'da uzun kuyruklar oluştu!

Uludağ'da kış turizminin açılmasına sayılı günler kala otellerde son hazırlıklarını tamamlandı. Toplam 300 bin 980 metre uzunluğuna sahip 20 kayak pisti ve 6 bin 500 yatak kapasiteli 18 otel bulunan Uludağ'a ilk kafile olarak 200 Rus turist geldi. Mangal partisi yapan Rus turistler otelleri ve Uludağ'ı gezdi. Hafta sonu Uludağ'a çıkan yerli ve yabancı turistler dönüşte teleferikte uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.



Uludağ'a daha önce hiç gelmediğini belirten Rus bir bayan turist "İlk defa geliyoruz fakat çok beğendik. Bundan sonra arkadaşlarım ve ailem ile kış tatiline buraya geleceğim. Kar yok ama yine de güzel bundan sonra kış tatili yapmak isteyen herkesi buraya yönlendireceğim. Uludağ Harika bir yermiş" diye konuştu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.