Hava Durumu

Uludağ İçecek filosu Sönmez Koç'la güçlendi

Büyük firmalar filo alımlarını yenilemeye giderken yine yerli, güvenilir ve piyasada uygun avantajlar sunan şirketleri tercih ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ İçecek filosu Sönmez Koç'la güçlendi

HABER | Seray SAYGILIOĞLU

Uludağ İçecek Türk A.Ş de Sönmez Koç Oto ile anlaşma yaparak bünyesine '10 Ford Courier' aracı daha kattı.

Araç teslim törenine, Uludağ İçecek Türk A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, Sönmez Koç Oto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çağalıkoç, Ford Otosan Satış Bölge Müdürü Volkan Arabacı, (Uludağ İçecek Türk A.Ş )Tedarik Zinciri Müdürü Faruk Emirleroğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Gürkan Özken, Finans Müdürü Basri Açıkgöz ve Güney Marmara Satış Dağıtım Bölge Müdürü Bülent Tuna katıldı.

Yaptıkları anlaşma ile araç filolarını 'Ford Courier' ile yenilemeye başladıklarını söyleyen Kızıl, "15 Büyükşehir ve turizm merkezinde, kendi dağıtım ekibimizle beraber 140 bayide dahil olmak üzere Türkiye'de servis yapan firmayız. Ford, kendini ispatlamış iyi bir marka. Uludağ içecekte doğru bir marka. İki marka demek ki güzel yerde buluşmuşlar. Ve bugün bu işe aracılık eden Sönmez Koç Oto'dan da 10 aracımızı teslim almaya geldik" şeklinde konuştu. Ardından Kızıl, yetkililerden araç hakkında bilgiler aldı. Öte yandan, Uludağ İçecek Türk A.Ş. toplam 700 binek kamyon araç filosuna sahip. Kendi dağıtım şirketi yanında ayrıca 140 bayisi ile Türkiye'nin her tarafına servis yapmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.