Hava Durumu

Ümit milliler sahaya çıktı

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Ay Yıldızlılar'da teknik direktör Tolunay Kafkas konuştu. Kafkas, "Yeni bir grup oluşumu içerisindeyiz. Özellikle 2000, 2001 ve 2003 doğumlu oyuncularımız var. Amacımız Avrupa Şampiyonası grup elemelerinden çıkmak." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2021 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2021 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ümit milliler sahaya çıktı

Kadrosunda Bursasporlu dört ismi barındıran U21 Futbol Takımı, Riva'da topbaşı yaptı.

Bursaspor'dan Ozan İsmail Koç, İsmail Çokçalış, Batuhan Kör ve Ali Akman'ın kadrosunda yer aldığı Ümit Milli Futbol Takımı, mart ayında başlayacak Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarının hazırlıklarına yeniden başladı. Ay Yıldızlı kramponlar Riva'da teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde çalıştı. Ümit Milli Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki rakipleri 28 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak. Ay Yıldızlı ekip kura çekiminde 3. torbada yer alıyor.

KURAYI ÖNEMSEMİYORUM

Çalışmalar hakkında bilgi veren teknik direktör Tolunay Kafkas, Avrupa Şampiyo-nası'na katılmayı hedeflediklerini söyledi. Yeni bir oluşum içinde olduklarını belirten Kafkas, "Yeni bir grup oluşumu içerisin-deyiz. Özellikle 2000, 2001 ve 2003 doğumlu oyuncularımız var. Amacımız Avrupa Şampiyonası grup elemelerinden çıkmak ve Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Kimin çıktığını önemsemiyorum. Güç dengeleri uluslararası seviyede farklı. Çok iyi takımlar var." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.