Hava Durumu

Ünitimsah'tan görkemli gece

Üniversiteli Bursasporlular Derneği Başkanı Cem Tunçbilek, "Biz bir aileyiz ve bu böyle devam edecek. Bursasporumuzu desteklemeye ve onun yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 07:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 07:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünitimsah'tan görkemli gece

Üniversiteli Bursasporlular Derneği'nin (Ünitimsah) geleneksel iftar organizasyonu gerçekleşti. Kültürpark'taki Sadabat Sarayı'nda yapılan geceye 300'e yakın üye katıldı. Daha önceki iftarlara nazaran farklılık gösterilen gecede ödüller dağıtıldı. İftar yemeği organizasyonunda konuşma yapan Dernek Başkanı Cem Tunçbilek, "Buraya gelen herkese teşekkür ederim. Biz bir aileyiz ve bu böyle devam edecek. Bursasporumuzu desteklemeye ve onun yanında olmaya devam edeceğiz. Ne mutlu Bursasporluyum diyene" ifadelerini kullandı.

ÖZEL ÖDÜLLER VERİLDİ

Gecede ayrıca Ünitimsah temsilcilikleri arasında takımı en iyi karşılayan dernekten, en iyi çıkış yapan derneğe, en özverili çalışmadan, en güzel pankarta kadar birçok ödül dağıtıldı. Çocuklara da özel hediyeler verildi. Ünitimsah Kütahya Temsilciliği "en iyi çıkış yapan temsilcilik" ödülünü alırken, "en iyi pankart" ödülü Ünitimsah Sakarya'nın, "en iyi karşılama" ödülü Ünitimsah Karabük'ün ve "en iyi sosyal organizasyon" ödülü Ünitimsah Uludağ'ın oldu. Ünitimsah özel ödülü ise Aksaray ve Alanya temsilciliklerine verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.