Hava Durumu

Üniversiteli genç kızın kahreden ölümü

Kütahya'da bisikletiyle gitmekte olan yaşındaki Ümmü Söker, minibüsün çarpması sonucunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2015 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2015 07:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üniversiteli genç kızın kahreden ölümü
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde bisikletiyle gitmekte olan meslek yüksekokulu öğrencisi 19 yaşındaki Ümmü Söker, minibüsün çarpması sonucunda ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Söker, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Kaza saat 14.00 sıralarında Hisarcık ilçe girişindeki futbol sahası karşısında meydana geldi. Bisikleti ile gitmekte olan Ümmü Söker'e, 60 yaşındaki M.S. yönetimindeki 34 EE 7119 plakalı minibüs çarptı. Ağır yaralanan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetim bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Ümmü söker ambulansla ilk olarak Emet Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Acil serviste gerekli müdahalede bulunulan Söker durumunun ağır olması nedeniyle Tavşanlı Doç.Dr.Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Söker burada doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Üniversiteli Ümmü Söker'e çarparak ölümüne neden olan minibüs sürücüsü M.S. polisler tarafından gözaltına alındı. Ölen Ümmü Söker'in cenazesinin memleketi olan Burdur'a götürülerek toprağa verileceği belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.