Hava Durumu

Ünlü aktörün büyük sırrı! Evlatlık vermişti...

Oscar ödüllü aktör Clint Eastwood, daha önce hiç görülmeyen kızı ile ilk kez bir arada görüntülendi. ABD'li yıldız, kızını şöhret olmadan önce evlatlık vermişti.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü aktörün büyük sırrı! Evlatlık vermişti...

ÇOCUK SAYISI BİLİNMİYOR

Clint Eastwood (88), 1960'lar ve 1970'lerde kovboy filmlerinin yıldızı olmuştu. En büyük çıkışını 1966'da 'İyi, Kötü, Çirkin' filmi ile yapmıştı. Efsanenin aşkları ve çocukları Hollywood'un en merak uyandıran konularından oldu. iki kez evlenip onlarca aşk yaşayan 88 yaşındaki aktör, kaç çocuğu olduğu sorusunu hiçbir zaman net olarak yanıtlamamıştı.

GERÇEĞİ KIZI SÖYLEDİ

PClint Eastwood, önceki gün 8 çocuğu ile bir arada görüntülendi. Çocuklarından birinin siması tanıdık değildi. Aktörün en küçük çocuğu Morgan Eastwood (22), tanınmayan kişinin ablası Laurie olduğunu söyledi. Böylece ünlü aktörün çocukları ile ilgili bir gizem daha çözülmüş oldu.

Eastwood'un 1953'te şöhret olmadan önce birlikte olduğu kadından çocuğu olduğu, o çocuğu da evlatlık verdiği biliniyordu. Yakınları, 60'lı yaşlardaki Laurie'nin evlatlık verilen o çocuk olduğunu söyledi. Oscar ödüllü oyuncu ise soruları yanıtsız bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.