Hava Durumu

Ünlü çiftin ayrılma sebebi şoke etti

Deniz Akkaya-Hacı Sabancı aşkının neden bittiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2014 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2014 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü çiftin ayrılma sebebi şoke etti

İddiaya göre ünlü model, sosyetik sevgilisini evdeyken tartakladı. Sabancı’nın terk ettiği Akkaya, vakit kaybetmeden Atilla Ciner’le aşka yelken açtı.

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre, her ikisi de çapkınlıklarıyla sık sık gündeme gelen Deniz Akkaya ve Hacı Sabancı'nın 2013'ün son günlerinde başlayan ilişkileri, magazin dünyasına yerleşti. Sadece 1 kez birlikte görüntülenen ünlü çiftin; geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ortaya çıktı. İlişkinin bitme nedeni ise şok ediciydi. İddiaya göre sosyetik playboy, yaklaşık 10 gün önce bir akşam Akkaya'nın Baltalimanı'ndaki evinin yolunu tuttu.

GENÇ AŞKININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ

İkili, bilinmeyen bir nedenden dolayı bir anda tartışmaya başladı. Dedikodulara göre Deniz Akkaya, kendisinden 9 yaş küçük sevgilisinin üzerine yürüdü. Hızını alamayan Akkaya, Hacı Sabancı'yı tartakladı. Bunun üzerine sevgilisinin evini terk eden sosyetik playboy, ilişkiye nokta koydu. Sabancı, bundan sonraki günlerde Deniz Akkaya'nın özür mesajları ve ısrarlı aramalarına da yanıt vermedi.


VAKİT KAYBETMEDEN BAŞKASINI BULDU
Hacı Sabancı'dan umudunu kesen Akkaya, hiç vakit kaybetmeden önceki gün Atilla Ciner’le yeni bir ilişkiye başladı. Akkaya, önceki gün yeni sevgilisi Atilla Ciner ile yakalandı. Çiçeği burnunda çift, Etiler Akmerkez’deydi. Önce Ciner’le yemek yiyen Akkaya, ardından alışverişe koyuldu. Gazetecileri fark eden Atilla Ciner, sütunun arkasında gizlenmeye çalıştı. Bu halleriyle Akkaya’yı güldüren Ciner, ne kadar uğraşsa da yeni sevgilisiyle objektiflere takılmaktan kurtulamadı.

BU İLK VUKUATI DEĞİL

Eski sevgilisi Okan Bayülgen'i yıllar önce tokatladığı iddia edilen Deniz Akkaya için eski aşkı Efe Önbilgin de, "Bana tekne tatilimizde tekme tokat saldırdı" açıklaması yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.