Hava Durumu

Ünlü futbol kulübünde intihar şoku! Korona testi pozitif çıkınca...

Fransa basını corona virüsü testi pozitif çıkan Ligue 1 ekiplerinden Reims'in doktoru Bernard Gonzalez'ın intihar ettiğini yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2020 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2020 22:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü futbol kulübünde intihar şoku! Korona testi pozitif çıkınca...

Corona virüsü testi pozitif çıkan ve evinde karantinaya alınan Reims kulübü doktoru 51 yaşındaki Bernard Gonzalez'ın intihar ettiği duyuruldu.

Fransız basınından Le Parisien'ın son dakika haberine göre; eşiyle birlikte evinde karantina altına alınan takım doktoru Bernard Gonzalez bir mektup bırakarak hayatına son verdi.

'AKIL ALMAZ BİR DURUM'

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Reims Belediye Başkanı Arnaut Robinet, bu haberin ardından büyük bir şok yaşadığını belirterek, "Reims'in Ligue 1'e dönmesinde, sakat oyuncuların tedavisiyle ilgilenerek büyük payı olmuştu. Harika bir profesyoneldi. Ailesi, eşi, tüm şehir için üzgünüm. Corona virüsünün kurbanlarından biri oldu. Mektup bıraktığını biliyorum ancak içeriğini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Reims kulübünün yönetiminden bir isim ise, "Bernard Gonzalez ile geçen hafta konuştum, iyiydi. Akıl almaz bir durum, akıl almaz bir acı. Oyuncuları ve teknik heyeti bilgilendireceğiz, bizim için büyük şok olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.