Hava Durumu

Ünlü futbolcunun alemi ülkeyi karıştırdı!

Bir dönem gösterdiği performansla adından söz ettiren Rus futbolcu Andrey Arshavin, 2 kadınla gece kulübünden çıkıp ata bindi. Bu görüntüler, Rusya'da gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2018 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü futbolcunun alemi ülkeyi karıştırdı!

Bir dönemin parlayan yıldız futbolcularından olan Andrey Arshavin, geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde iki kadınla birlikte görüntülenince Rusya'da gündeme oturdu. Ocak ayında futbolculuk kariyerine nokta koymaya hazırlanan 37 yaşındaki Rus futbolcu, St Petersburg'daki bir striptiz kulübünden çıkarken görüldü.

KULÜP ÇIKIŞINDA ATA BİNDİ

Mekanda birlikte eğlendiği iki kadınla birlikte dışarı çıkan Arshavin, etraftakiler tarafından videoya alındı. Videoda Arshavin'in ata bindiği görülürken daha sonra kendisini kameraya çekenleri uzaklaştırması için polisten yardım istedi.

ARSHAVİN'İN KARISI SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI

Evli olan Arshavin'in bu görüntülerinin ardından eşi Alisa Arshavin'in sosyal medya hesaplarını kapattığı öğrenilirken tecrübeli futbolcunun yanındaki kadınlardan birinin 26 yaşındaki Aeroflot Havayolları hostesi Karina Neman olduğu ortaya çıktı.

AT SAHİBİNE PARAYI ÖDEMEDİ

Arshavin mekandan çıktıktan sonra bindiği atın sahibine para ödemediği için kısa süreli bir tartışma yaşanırken, 37 yaşındaki futbolcu para vermeden olay yerinden ayrıldı. At sahibinin 35 pound tutarı ödemediği için Arshavin'e karşı oldukça sinirli olduğu görüldü. Tecrübeli futbolcu 2016 yılından beri Kazakistan takımlarından Kairat'ta forma giyiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.