Hava Durumu

Ünlü iş kadınına sokak ortasında kurşun yağmuru

Shell & Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır (42), dün akşam eşinin gözleri önünde kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Yıldırır, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2014 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2014 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü iş kadınına sokak ortasında kurşun yağmuru

Dün saat 20.00 sıralarında Sarıyer'de kayınpederi sokak ortasında silahla vurulan Yankı Özkan Yıldırır ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Yıldırır, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldırır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yıldırır'ın hayatını kaybettiğinin duyulmasının ardından, hastanede bulunan yakınları derin üzüntüye boğuldu.

BİRÇOK BAŞARILI İŞE İMZA ATMIŞTI

Hayatını kaybeden Yankı Özkan Yıldırır, Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalıştığı akaryakıt şirketinde önemli işlere imza atmıştı. Başarılı bir iş kadını olan Yıldırır, çalıştığı şirket adına çok sayıda ödül almış ve sorumluluk projelerine destek vermişti.
 
ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA

Yankı Özkan Yıldırır cinayetiyle ilgili şu iddialar konuşuluyor:

Katil zanlısı olan kayınpeder, kısa bir süre önce ağır bir kalp ameliyatı geçirdi. Aileye yakın kişiler, ameliyatın ardından psikolojisi bozulan adamın evini ateşe vermeye çalıştığını, sürekli kavga çıkardığını, bu yüzden eşiyle arasının açıldığını söylediler.

Yankı Özkan Yıldırır, durumun daha da kötüye gitmesi üzerine eşinin annesinin kendileriyle yaşamasına izin verdi. Katil zanlısı kayınpederin, bu durumdan dolayı gelinini suçladığı ve cinayeti planladığı konuşuluyor.
 
ADLİYEYE SEVKEDİLDİ

78 yaşındaki kayınpederi Kemal Yıldırır, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis merkezinden çıkarılırken güçlükle yürüdüğü gözlenen kayınpeder, habercilerin, 'gelininizi neden öldürdünüz, pişman mısınız?' şeklindeki sorularını yanıtsız bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.