Hava Durumu

Ünlü kadın yarışmacının iş adamı eşine korkunç infaz

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasının popüler isimlerinden Nazlı Hamarat’ın eşi prodüktör Emir Cevdet Şaşmaz’ın Kiev’de öldürüldüğü ortaya çıktı. Şaşmaz’ın Ruslara borçları nedeniyle infaz edilmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 06:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 06:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü kadın yarışmacının iş adamı eşine korkunç infaz
Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Kharkov-Melnikov Caddesi üzerindeki bir binanın arka tarafında kullanılmayan alanda önceki gün kırklı yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Görgü tanıklarının ifadesine göre çıplak halde bulunan cesedin boğazının kesildiği öğrenildi. Yapılan incelemede cesedin bir Türk vatandaşına ait olduğu anlaşıldı. Yerel makamlar cesedin kimliği konusunda bir açıklama yapmaz iken Ukrayna’da öldürülen Türk’ün eski prodüktör Emir Cevdet Şaşmaz’a ait olduğu belirlendi. 
 
İşte Benim Stilim’de lüks yaşamıyla dikkat çeken Nazlı Hamarat, eşi Emir Şaşmaz’la ilgili öldürüldüğü yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından doğruladı. Nazlı Hamarat’ın konuyla ilgili birkaç gün önce ise “Lütfen olayı abartmayın. Konuyu kapatın” açıklaması yapmıştı. Hamarat 8 Ağustos Cumartesi akşamı eşinin öldürüldüğü iddialarının doğruluk kazandığını,Instagram üzerinden sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. “Başımız sağolsun tüm dostlarımız. Eşimin öldüğü kesinleşti. Allah bize sabır versin. Aşkım miniğim, kocam yok artık. Yanımda olduğunuz beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler” yazdı.

Ünlüler camiasına yakınlığıyla bilinen kendisi de prodüktör olan Erol Köse, Emir Cevdet Şaşmaz’ın öldürülmesi olayı ile ilgili Rus mafyasının Şaşmaz’ı Ukrayna’da bir alemde yakalayarak infaz ettiğini duyurmuştu. Köse, Şaşmaz’ın bir süredir karanlık işler yaptığını ve kaçak pırlanta işi nedeniyle öldürüldüğünü duyurdu. Kiev polisi cesedin bulunduğu caddede görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Tanıklardan bazılarının öldürülen kişinin bir üst cadde üzerinde çıplak halde kaçtığını söyledikleri ileri sürüldü. Polis, Şaşmaz’ı öldüren kişilerin  milyonluk pırlantaların peşinde olabileceği ihtimalini de değerlendiriyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.