Hava Durumu

Ünlü modelin paylaştığı fotoğraf olay oldu

Victoria's Secret modeli Elsa Hosk bebeğini emzirirken çektiği bir selfie'yi paylaşınca, erkek hayranlarının tepkisiyle karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2021 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü modelin paylaştığı fotoğraf olay oldu

2015'ten beri Tom Daly ile birlikte olan İsveçli model, şubat ayında ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Tuulikki Joan ismini verdikleri kızıyla fotoğraflarını sık sık paylaşan model, son paylaşımı ile olay yarattı.

Hosk, arabada bebeğini emzirirken çektiği selfie'yi paylaştıktan sonra özellikle erkeklerin kendisini sert bir şekilde eleştirdiğini açıkladı. 32 yaşındaki model, bu mesajları ilginç bulduğunu söylerken, "bu son derece doğal, neden rahatsız oluyorsunuz ki?" dedi.

Daily Mail'in haberine göre Instagram'da yaklaşık 6,4 milyon takipçisi bulunan Victoria's Secret modeli, son zamanlarda platformu doğumdan sonra hayatını paylaşmak için kullanıyor.

Victoria's Secret modeli Candice Swanepoel de bu konuda tartışmalar içine girmişti. İki çocuk annesi olan Swanepoel, 2016 yılında yaptığı bir açıklamada birçok kadının kamuya açık yerlerde emzirdiği için utandığını ve hatta halka açık yerlerde emziren kadınların atıldıklarına dikkat çekmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.