Hava Durumu

Ünlü oyuncu Bensu Soral'a taciz şoku

İstanbul'da motosiklet turuna çıkan ünlü oyuncu Bensu Soral, magandaların tacizine uğradı. Güzel oyuncu, "Trafikte daha önce de otomobiliyle sıkıştıranlar olmuştu" dedi. Tatsız olay üzerine erkek arkadaşı Hakan Baş'ın Soral'ın tek başına motosiklete binmesini yasakladığı ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü oyuncu Bensu Soral'a taciz şoku

Motosiklet tutkusuyla tanınan ünlü oyuncu Bensu Soral'ın geçtimiz günlerde trafikte bir magandanın sözlü tacizine uğradığı ortaya çıktı. Sekiz yıldır ehliyeti oyan güzel oyuncu, başından geçen tatsız olayı sevgilisi Hakan Baş ile paylaştı.

İddiaya göre Hakan Baş, Soral'ın tek başına motosikletle dolaşmasını yasakladı. Posta'ya konuşan Soral, "Daha önce de otomobilinin direksiyonunu üzerime kırıp, beni sıkıştırmaya çalışanlar olmuştu. Artık Bostancı sahilinde bisikletle tur atıyorum" dedi. Öte yandan işadamı Hakan Baş'ın bir magandanın sözlü tacizine maruz kalan sevgilisine neden yasak koyduğuna sair detaylı açıklama yapılmadı.

HER KADIN TACİZE DUR DİYEBİLİR

Toplu taşıma araçlarında kadına yönelik taciz olaylarına karşı dün Hürriyet Pazar'da başladığımız 'Tacize Yer Yok' kampanyamız devam ediyor. Acıbadem Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Oğuz Polat, kadınlara bireysel önlemler almalarını öneriyor: "Ben öz savunma yöntemlerinin öğrenilmesini destekliyorum. Sistem korumuyorsa, kadın kendi kendinin kahramanı olmak zorunda. Kahramanlar, sistemin çalışmadığı yerde ortaya çıkar" diyor. Savunma sanatlarını öğrenen kadın sayısındaki artış, Prof. Polat'ın görüşünü destekliyor. Sokakta kendini güvende hissetmek isteyen, başından bu tip olaylar geçen kadınlar, kendini fiziken savunmayı öğreniyor. Kendilerine en uygun savunma stilini bularak ne kadar kaslı, kaç kilo ya da ne kadar uzun boylu olduğu fark etmeksizin her kadın karşısındakine "Dur" diyebilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.