Hava Durumu

Ünlü Oyuncu Mehmet Esen sevenlerini korkuttu

63 yaşındaki oyuncu Mehmet Esen, kalbine giden bir damarının tıkalı olması nedeniyle ameliyat oldu. Ünlü oyuncu sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü Oyuncu Mehmet Esen sevenlerini korkuttu

Oyuncu Mehmet Esen'e, kalbine giden bir damarın tıkalı olması sebebiyle stent takıldı. 63 yaşındaki oyuncu, tedavi olduğu Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki operasyon öncesi arkadaşlarından iyi dileklerini istedi.

Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre; yaklaşık bir saat süren operasyonla kalp damarına stent takılan Esen'in sağlık durumunun iyi olduğu ve dinlendirildiği öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Oyuncu, operasyon sonrası şu açıklamayı yaptı:

"Değerli dostlarım ve canım doktorum Doç. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu'nun verdiği olağanüstü çabanın sonucunda iyiyim, sağlıklıyım."

MEHMET ESEN KİMDİR?

Mehmet esen, 1958 yılında İstanbul'da doğdu. Esen, Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve yönetmendir. Sahnede izlediği Münir Özkul'dan etkilenerek Cihangir İlkokulu'nda sahneye koyup sergilediği tek kişilik oyunuyla sanat hayatına yatkınlığı ortaya çıkan oyuncu, Ankara Atatürk Lisesi'nde okurken, tiyatroya olan ilgisini sürdürdü.

Ünlü oyuncu son olarak 2017'de 'Bir Deli Sevda'da rol aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.