Hava Durumu

Ünlü TikTok fenomeni canlı yayında sevgilisini darp etti

TikTok fenomeni Gökhan Özbolat'ın Instagram canlı yayında eski sevgilisini darp ettiği görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2020 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2020 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü TikTok fenomeni canlı yayında sevgilisini darp etti

TikTok fenomeni Gökhan Özbolat'ın instagram canlı yayınında sevgilisini darp görüntüleri sosyal medyada gündeme oturdu. Bu videoların eski olduğunu savunan Özbolat, yaptığı açıklamada, "Aldatılma olayı vardı bilip bilmeden paylaşıp yazıp durmayın" dedi.

Gökhan Özbolat'ın tutuklanması için sosyal medyada hashtag bile açıldı. Bu tepkilerin ardından Gökhan Özbolat, Instagram hesabından açıklama yaptığı hikayeleri paylaştı.

Gökhan Özbolat'a Twitter üzerinden yükselen tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı canlı yayında bir kadına hakaretler yağdırarak darp eden kişinin tutuklanması için sosyal medya da tepkisini gösterdi. Olay kısa sürede Türkiye gündemine oturdu.

Gökhan Özbolat'ın paylaşımları:

"Haberlere itimat etmeyin, eski videodur. Aldatırken yakalamıştım kafam güzeldi. Aylar sonra gönlünü aldım. Hala da arkadaş olarak görüştüğüm kişi beni de kimseyi de rahatsız etmeyin. Düşmanlarım yaydı beni sıkıntıya sokmak için... Aldatılma olayı vardı, bilip bilmeden paylaşıp yazıp durmayın. Gazete va haberlerden haberim var. TikTok'tan da herkes yazıp arayıp durmasın."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.