Hava Durumu

Ünlü yönetmene çifte şok! Hem oyuncu eşinden hem böcekten darbe yedi

Yönetmen Kubilay Kasap, oyuncu eşinin aracına gizlice ses kayıt cihazı yerleştirerek konuşmaları kaydetti. Aldatıldığını öğrenen yönetmen, ses kaydını boşanma davasında delil olarak kullandı ancak eşinin özel hayatının gizliliğini ihlal ettiği için hakkında üç yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2021 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2021 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü yönetmene çifte şok! Hem oyuncu eşinden hem böcekten darbe yedi

Yönetmen Kubilay Kasap, oyuncu Meltem Parmirtan Kasap ile evliydi. Geçimsizlik yaşayan çift, geçtiğimiz aylarda İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtı. Kasap, dava devam ederken, eşinin kullandığı araca dinleme cihazı yerleştirdi. Eşinin kendisini aldattığını bu şekilde belgeleyen yönetmen, ses kaydını boşanma davasında delil olarak kullandı.

ÜÇ YIL HAPİS İSTEMİ

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Meltem Kasap ise eşinin özel hayatını ihlal ettiğini ileri sürerek savcılığa başvurdu. İfadesi alınan yönetmen, mesleği gereği ses kayıt cihazı kullandığını, bu cihazı müştekiyi dinlemek için özellikle yerleştirmediğini, suç kastı olmadığını iddia etti. Ancak Kasap hakkında, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçundan üç yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.