Hava Durumu

Ünver: Tünelin sonundaki ışığı gördük

Akhisarspor yenilgisi sonrası konuşan Furkan Emre Ünver sonucun kötü görünmesine karşın takım olarak iyi yolda olduklarını söyledi. Genç futbolcu, "Yenilmiş olabiliriz ama bence tünelin sonundaki ışığı gördük. İyi bir takım olacağız. İnşallah böyle devam ederiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2020 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2020 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünver: Tünelin sonundaki ışığı gördük

Uzun süren forma hasretine geçen hafta oynanan Menemenspor maçında son veren Furkan Emre Ünver, Akhisarspor karşısında sahayla ilk 11'de çıktı. Maç eksiğine rağmen Aykut Akgün ile birlikte iyi görüntü çizen ve bir gol pozisyonuna giren 23 yaşındaki futbolcu bu sezon 6 maçta öne geçmelerine karşın üstünlüğü koruyamamalarının nedenini açıkladı. Furkan, "Bundan önceki 6 maçta da öne geçen taraf biz olmuştuk. Ama bu üstünlüğümüzü koruyamadık. Genç bir takım olduğumuz için bazen konsantrasyon kaybı yaşayabiliyoruz. Küçük hatalardan yenilmeyecek goller yedik." dedi.

Bu durumu gidermeye başladıklarının altını çizen genç futbolcu, "Bizim kalitemize yakışmayan bir durum bu. Ama bunları düzeltmeye başladığımızı düşünüyorum. Bu maçta da bence çok iyi mücadele ettik. Ama maalesef böyle bir sonuç ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.
Yenilgiye rağmen takımın iyi bir yolda olduğunu dile getiren Furkan Emre Ünver, "Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Tüm takımı tebrik ediyorum. Yenilmiş olabiliriz ama bence tünelin sonundaki ışığı gördük. Bence iyi bir takım olacağız. İnşallah böyle oynamaya devam ederiz." şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.