Hava Durumu

Üretim sizden destek bizden

Deri OSB'de incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Biz ayakkabı, ceket giymeye devam ettiğimiz sürece deri üretimi de olacak. Çevreye zarar vermeden bu işin yapılıyor olması bizleri mutlu ediyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2013 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2013 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üretim sizden destek bizden

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Deri OSB ve Tekstil Boyacıları OSB arazisinde incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu, Deri OSB’de fabrikaları gezerek, çalışmalar hakkında Başkan Aziz Demirkakan’dan bilgi aldı. Vali Karaloğlu, “Biz her zaman yanınızdayız. Özellikle ihtisas organize olmanızı mutlak korumanız lazım. Buraya deri ve türevleri dışında herhangi bir grup girmemesi lazım” diye konuştu.

Türkiye'de dericilerin hep şehir merkezlerinde bulunduğunu belirten Vali Karaloğlu, "Burada çevre açısından önemli yatırımlar yapılmış. Kent merkezinden de uzak olması kimseyi rahatsız etmiyor. Biz ayakkabı, ceket giymeye devam ettiğimiz sürece bu üretimler olacak. Çevreye zarar vermeden de bu işin yapılıyor olması bizleri mutlu ediyor. Arsa üzerinden spekülatif hareketlere izin vermeyin. Ülkemizin büyük hedefleri var. Bu hedeflere ulaştıracak olan ise sizlersiniz. Üretimi sizler yapacaksınız destek bizden” ifadelerini kullandı.

2010 yılı sonu itibariyle altyapı inşaat çalışmaları bitirilen Bursa İhtisas Deri Organize Sanayi Bölgesi sadece Bursa için değil bölgesel olarak da önem taşıyor. Yeni yapılan çevre yollarıyla Ankara, İstanbul ve İzmir üçgeninin ortasında kalan Bursa Deri Organize Sanayi Bölgesi merkezi konumuyla her yere yakın. Türkiye'nin önde gelen deri üretim merkezlerinden Bursa'da, Türkiye'ye örnek olacak nitelikte Deri OSB 1 milyon 732 bin metrekare alan üzerinde kurulu ve şehir merkezine 35 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.