Hava Durumu

Üst düzey yetkili 2. kez koronaya yakalandı "Virüs tekrar bulaşmaz" iddiası çürüdü

Koronavirüsü yenen hastalara virüsün tekrar bulaşmayacağı yönündeki söylentiler Ali Laricani'nin ikini kez koronavirüse yakalanmasıyla çürüdü. İran'ın bir önceki Meclis Başkanı ve İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in danışmanı Ali Laricani, yakalandığı virüsten dolayı bir kez daha karantinaya alındı.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2020 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2020 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üst düzey yetkili 2. kez koronaya yakalandı "Virüs tekrar bulaşmaz" iddiası çürüdü

İran'da eski Meclis Başkanı ve İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in danışmanı olan Ali Laricani'nin 3 ay aradan sonra tekrar yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı bildirildi.

HASTANEDE KARANTİNAYA ALINDI

Test sonuçları pozitif çıkan Laricani'nin başkent Tahran'da hastaneye kaldırıldığı aktarıldı. Laricani'nin durumunun iyi olduğu ve karantina altında olduğu ifade edildi.

2 NİSAN'DA DA VİRÜSE YAKALANMIŞTI

Eski İran Meclis Başkanı Ali Laricani, 2 Nisan'da koronavirüse yakalanmış ve 24 günlük karantina sürecinin ardından iyileşerek görevinin başına dönmüştü.

GÜNEY KORE'DE YAPILAN ARAŞTIRMA "İMKANSIZ" DEMİŞTİ

İyileşen koronavirüs hastalarına virüsün ikinci kez bulaşıp bulaşmayacağına ilişkin tartışmalar sürerken Güney Kore bu yöndeki araştırmanın sonuçlarını geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Araştırmacılar insanların iki kez koronavirüse yakalanmasının imkansız olduğunu iddia etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.