Hava Durumu

Uygun fiyatlı Realme C15 satışa çıkıyor!

Çinli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Realme, model yelpazesini hızlı bir şekilde genişletmeye devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Realme geçtiğimiz günlerde uygun fiyatlı C11 modelini satışa sunmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2020 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2020 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uygun fiyatlı Realme C15 satışa çıkıyor!

Realme C11 stokları sadece saniyeler içerisinde tükenmişti. Çinli üreticiden yapılan açıklamada 150.000'den fazla C11 modelinin 2 dakika içerisinde tükendiği belirtilmişti. Realme C11 ile yakaladığı başarının ardından şimdide C15 modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.

Realme C15 MediaTek tarafından geliştirilen Helio G35 yonga setiyle gelecek. 3GB ve 4GB'lık iki farklı RAM opsiyonuna sahip olan telefonun dahili depolama alanı ise 32GB olacak.

Telefonun arka yüzünde 13MP'lik ana kameraya 8MP'lik ultra geniş açı, 2 MP'lik makro ve 2MP'lik derinlik kamerası eşlik edecek. Telefonun ön yüzünde ise 5MP'lik selfie kamerası bulunacak.

İlk etapta Endonezya'da satışa çıkacak olan telefonun uygun bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Zaten telefon özellikleri itibariyle giriş segmentine hitap eden bir yapıya sahip. Dolayısıyla 100 - 150 dolar arsında bir etikete sahip olması bizleri şaşırtmayacaktır.

Öte yandan C11 ve C15 modellerinin global pazarda satışa sunulup sunulmayacağı netleşmiş değil. Lakin bu modellerin bölgesel olarak kalması da muhtemel görünüyor. Tabi ki Realme'nin bu modelleri farklı bölgelerde farklı isimlerle satışa sunma ihtimali de mevcut.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.