Hava Durumu

Uyuşturucu almak istedi, cinsel istismara uğrayıp öldürüldü

İtalya'nın başkenti Roma'da yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Desirée Mariottini, 18 yaşından küçük dört kişi tarafından cinsel istismara uğradıktan sonra öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uyuşturucu almak istedi, cinsel istismara uğrayıp öldürüldü

Roma'da yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Desirée Mariottini uyuşturucu satıcısı olan dört kişi ile iletişime geçtikten sonra uyuşturucu almak için olayın meydana geldiği harabe binaya gitti.

İsimleri Yusuf Salia, Mamadou Gara, Brian Minteh, Chima Alinno isimli gençler, Mariottini'ye uyuşturucu verdikten sonra cinsel istismarda bulundu.

Dört isim, şiddet uyguladıkları ve cinsel saldırıda bulundukları kızı ölüme terk edip kaçtılar.

Aldığı darbe ve kanamalar sonrası genç kız hayatını kaybetti. Bazı görgü tanıkları, harabe olan binanın olduğu sitede oturan diğer kişilerin, kızın çığlıklarını duymalarına rağmen bir şey yapmadıklarını söyledi.

Polis, şüphelilerin kıza cinsel istismarda bulunmadan önce bir uyuşturucu karışımı verdiklerini söyledi. Otopsi raporunda kızın kendisine verilen aşırı dozdaki uyuşturucu karışımında dolayı kalbinin durduğu ortaya çıktı. Saldırganlar mahkemede suçlarını kabul etti. Mahkeme devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.