Hava Durumu

Uyuşturucu bağımlısı kocadan korkunç tuzak

Bir çocuk annesi 22 yaşındaki Yasemin Yüksel kocasının “Boşanmak için adliyeye gidiyoruz” yalanına kandı. Ancak uyuşturucu bağımlısı koca talihsiz kadını ormana götürüp boğazını kesti.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2013 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2013 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uyuşturucu bağımlısı kocadan korkunç tuzak

Yakınları “Yasemin 3 aylık hamileydi” diye feryat etti İzmir’de, kocası tarafından boğazı kesilerek öldürülüp, ormanlık alana atılan 22 yaşındaki Yasemin Yüksel’i ölüme götüren süreç, yürek burktu. İddiaya göre, 3 aylık hamile talihsiz kadın sürekli şiddet gördüğü uyuşturucu bağımlısı eşi Şehmuz Yüksel’den boşanmak istedi. Ancak tehditler nedeniyle boşanamayınca ailesinin yanına sığındı. Vahşet için plan yapan katil zanlısı koca “Boşanmak için adliyeye gidiyoruz” yalanıyla genç kadını kiraladığı arabaya bindirip, ormanlık alanda katletti. Korkunç olay şöyle ortaya çıktı. Ev hanımı Yasemin Yüksel’den haber alamayan yakınları, polise başvurdu. Genç kadının izini süren güvenlik güçleri, bu sırada Mordoğan Beldesi’nde bir kadın cesedi bulunduğu ihbarı aldı. İncelemede, boğazı kesilerek öldürülen kadının, kayıp ilanı verilen Yasemin Yüksel olduğu belirlendi.

DARP RAPORU ALDI

Ekipler yaptıkları takipte kiralık otomobili GPS kayıtlarının takibinden terk edelmiş bir halde buldu. Talihsiz kadının yakınları “Şehmuz’la görücü usulü evlendi. Zaten akrabasıydı. Uyuşturucuya başladıktan sonra dövmeye başladı. Her dayak sonrası darp raporu aldı. En son tedavi olacağını söylediği için evine geri döndü. Olay günü 1 yaşındaki oğlunu öpüp Yasemin’i arabayla götürdü” dedi.

KAÇAN KOCA ARANIYOR

Katil zanlısı Şehmuz Yüksel’in yakalanması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan incelemede Şehmuz Yüksel’in genç kadını arabasıyla ormanlık alana götürmeden benzin istasyonunda mola verdiği belirlendi.

PLANI BAYRAMDA YAPMIŞ

Yasemin Yüksel’in yakınları Şehmuz Yüksel’in vahşet planını bayramda yaptığını iddia etti. Genç kadının akrabaları “Bayramda eve dön dedi. Ancak Yasemin kabul etmedi. bunun üzerine öfkelendi. Araba kiraladığına göre bunu daha önce planlamış” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.