Hava Durumu

Uyuşturucu baronunun lüks suiti hayrete düşürdü

Brezilyalı uyuşturucu baronu Jarvis Chimenes Pavao'nun cezaevinde kaldığı hücre görenleri şaşkınlığa uğrattı. Üç odalı lüks suitin içerisinde plazma televizyondan toplantı salonuna kadar her şey var.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uyuşturucu baronunun lüks suiti hayrete düşürdü
Brezilyalı uyuşturucu baronunun lüks hücresi görenleri hayrete düşürdü. Kütüphane, yüksek teknoloji aletlerin olduğu bir salon, mutfak, şık döşenmiş bir oturma odası, plazma televizyon hatta bir konferans salonu...

\\\"\\\"

Hayır bu ABD'li bir milyonerin evi değil, Güney Amerika'nın en tehlikeli uyuşturucu kaçakçılarından biri olarak kabul edilen Jarvis Chimenes Pavao'nun hücresi.

\\\"\\\"

Paraguay'ın başkenti Tacumbu cezaevinde bulunan Brezilyalı uyuşturucu baronu 2009 yılından bu yana mahkum.Salı günü ortaya çıkan görüntüler Güney Amerika'da şok etkisi yaratırken lüks hücreden pek çok fotoğraf paylaşıldı.

\\\"\\\"

Geniş bir DVD koleksiyonu olduğu görülen baronun ünlü uyurturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın yaşamını anlatan dizinin tamamının DVD'sine sahip olduğu ortaya çıktı.

\\\"\\\"

8 yıl cezası olan Pavao 2017 yılında çıkacak. Brezilya'ya iade edilmekten korktuğu iddia edilen baronun yeni suçlamalarla karşı karşıya kalmamak için hapishaneden kaçmaya çalışmadığı öne sürülüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.