Hava Durumu

Uyuşturucu ile mücadele yazısı yazdıran kadın şebeke lideri çıktı!

Karaman'da, cumartesi günü özel harekat ekipleri ile 550 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Suç örgütünün liderliğini yapan 'Ana' lakaplı Aslı Dudu D.'nin (45) kamuoyunda kendilerini iyi göstermek için bir internet haber sitesinde çalışan kişi ile iş birliği yapıp, uyuşturucuyla mücadele veren bir anne gibi sözde kendi hikayesini anlattığı yazı yazdırdığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uyuşturucu ile mücadele yazısı yazdıran kadın şebeke lideri çıktı!

Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında cumartesi günü özel harekat ekipleri eşliğinde, 550 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Karaman, Konya ve Eskişehir'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda 10'u kadın 41 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'u yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edilirken, operasyonun da ayrıntıları ortaya çıktı.

'ANA' LAKAPLI LİDER, 'DAYI' LAKAPLI YARDIMCI

Suç örgütünün liderliğini çevresinde 'Ana' lakabıyla tanınan Aslı Dudu D.'nin yaptığı, 'Dayı' lakabıyla tanınan kardeşi Yunus D.'nin de kendisinin yardımcısı olduğu ortaya çıktı. Örgütün, uyuşturucu ticareti yaptığı ve uyuşturucu kullanmaya yer temin ettiği, küçük yaşta çocukları uyuşturucuya alıştırdığı, özellikle kızların mahrem görüntülerini gizli kamerayla çekerek, tehdit ve şantajla şebeke adına uyuşturucu sattırıp, fuhuş yaptırdıkları belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.