Hava Durumu

Uyuşturucu operasyonu! Evini imalathaneye çevirmiş

İstanbul Sarıyer Tarabya'da evinin bir odasını uyuşturucu imalathanesine çeviren şüpheli polisin yaptığı operasyona gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2021 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2021 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uyuşturucu operasyonu! Evini imalathaneye çevirmiş

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Tarabya Şehit Kemal Aykut Genç Polis Merkezi Amirliği ekipleri, bir evde uyuşturucu yetiştirildiği ihbarı üzerine evi takibe aldı.

Eve yapılan baskında bir odanın uyuşturucu imalathanesine çevrildiği görüldü. Odada özel havalandırma, ışık ve nem sistemi kurularak Hint keneviri yetiştirildiği tespit edildi. Polis, odada saksı içinde Hint keneviri, sıvı gübre, uyuşturucu üretim düzeneği, buhar makinası, termometre, havalandırma borusu, ısı ve ışıklandırma cihazı ile bir çözeltinin asitlik ve bazlık derecesini ölçen alet (PH) buldu.

POLİS BASKINI KAMERADA

Uyuşturucu yetiştirilen eve yapılan baskın polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde, odada saksı içinde yetiştirilen Hint keneviri, uyuşturucu üretim düzeneği ele geçirildi. Yapılan baskında Rıza O. gözaltına alındı. Rıza O. ifadesinin alınmasının ardından "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.