Hava Durumu

Üzerine kaynar su dökülen Gonca Vuslateri'den haber var

Koronavirüs testi pozitif çıkjan ve evinde karantinaya giren Gonca Vuslateri'nin üzerine kaynar su döküldü. Hastanede tedavi altına alınan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen oyuncu, sosyal medya hesabından "Covid üçüncü gün ve dün burnumu biraz açsın diye içine kekik yağı döktüğüm bir tencere kaynar suyu belimden aşağı 'foşş' diye dökerek İstanbul'u ayağa kaldırdım çığlıklarımla" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üzerine kaynar su dökülen Gonca Vuslateri'den haber var

Gonca Vuslateri bir süre önce koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu, "Ciddi anlamda insana ağrıdan ağlama geliyor. Kimseyi dinlemedik etmedik diyemem. Maskeler, eldivenler gezdik.. İnsanın ciğerlerinde halay çekiyorlar. Sizi kalabalığa çekmek isteyen biri 'zaten dikkatliyiz' diyorsa, hastalık geçer. O bilinç kalıcıdır. Lütfen kendinizi koruyun" sözleriyle hastalığa yakalandığını duyurdu. Evinde karantinaya giren Vuslateri, tıkalı olan burnunun açılması için içine kekik yağı attığı tenceredeki kaynar suyu belinden aşağıya döktü. Hastaneye kaldırılan Vuslateri, tedavisi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Vuslateri, sosyal medya hesabından, "Ben kıyamete hasret kalmışım sanırım. Nostradamus'un kehanetlerine tekrar bakmalıyım sanırım. Şöyle bir yazı arıyorum orada 'Ha bu arada Gonca'ya da şunlar olacak'. Covid üçüncü gün ve dün burnumu biraz açsın diye içine kekik yağı döktüğüm bir tencere kaynar suyu belimden aşağı foşş diye dökerek İstanbul'u ayağa kaldırdım çığlıklarımla" mesajını yazdı.

"YİNE HAYATIMI KURTARDINIZ. VAR OLUNUZ"

Acil müdahalede bulunan ve kendisiyle ilgilenen doktorlara teşekkür eden Vuslateri, "Kök hücre tedavisi ile kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Harika projemden 10 gün daha uzaktayım ama inanıyorum ki bu da geçecek. Neler neler geçmedi ki. Cihangirim. Köpeklerim. Sokak kedilerim size emanet birkaç gün. Sedasyonu almadan önce son cümlen şuydu 'Cissy'nin ilaçları'. Covid daha iyi. 'Abla sana olanlar olmuş biz çok tutmayalım' gibi davranıyor dünden beri. Her defasında ve her dakika benimle ilgilenen sağlık personellerini uykumda dahi alkışlıyorum burada. Elleri dert görmesin. Yine hayatımı kurtardınız. Var olunuz. Gözlerim acık şişti tabii. Şuraya bir 'seni seviyorum Gonca' yazarsınız oh ne ala! Sağlık! En önemlisi sağlık. Gerisi gelir" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.