Hava Durumu

Üzülmez'den basit gol yasağı!

Takımla bir konuşma yapan genç çalıştırıcı, "Risk istemiyorum. Hızlı oynayacağız. Bu bizim felsefemiz olacak. Sizden konsantrasyonunuzu en üst düzeyde tutmanızı istiyorum. Kesinlikle basit gol yemeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2019 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2019 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üzülmez'den basit gol yasağı!

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'den oyuncularına ültimatom.

SAHA İÇİNDE KONUŞTU

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez yeni takımıyla kendi seyircisi önüne ilk kez yarın oynanacak Hatayspor maçıyla çıkacak. Son iki maçında dört puan kaybeden Bursaspor'da genç teknik adam oyuncularıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Saha içinde futbolcularını toplayan İbrahim Üzülmez futbolcularına bu karşılaşmanın kendileri için taşıdığı önemi vurgulayan bir konuşma yaptı. İbrahim Üzülmez konuşmasında özellikle basın toplantısında da dile getirdi. Takımın basit gol yeme alışkanlığından kurtulması gerektiğinin altını çizdi.

ANA FELSEFE HIZLI OYUN

İbrahim Üzülmez yaptığı konuşmada, "Herkes şunu iyi bilsin ki risk istemiyorum. Pozisyon sırasında zor durumda kalınmadığı takdirde riskli paslaşma olmayacak. Topun bizde kalması önemli. Bir an önce üçüncü bölgeye ulaşmak hedefimiz olmalı. Hızlı oynayacağız. Bu bizim felsefemiz olacak. Geçen her dakika bizim aleyhimize işliyor. Rakibimizi yenerek hem moral kazanacağız hem de aradaki farkı kapatacağız. Bu bilinçle sahaya çıkacaksınız. Sizden konsantrasyonunuzu en üst düzeyde tutmanızı istiyorum. Kesinlikle basit gol yemeyeceğiz." dedi.

ÜZÜLMEZ'DEN TAKTİK PROVA

Bursaspor yarın Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Üzülmez'in oyuncularına taktik prova yaptırdığı bildirildi. Yeşil Beyazlılar karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

KAMPTA RAKİPLER KONYA VE TRABZON

Bursaspor'un kamp programı belli oldu. Yeşil Beyazlılar ligin ikinci yarısı hazırlıklarını 2-11 Ocak tarihleri arasında Antalya Side'de gerçekleştirecek. Hatayspor ile oynanacak maçın ardından tatile çıkacak Bursasporlu teknik heyet ve futbolcular 2 Ocak'ta Side'de The Sensimar Otel'de toplanacak. Bursaspor Hamza Hamzaoğlu döneminde de aynı otelde kalmıştı. Bursaspor 9 gün sürecek Side kampında 2 Süper Lig ekibiyle hazırlık maçı oynayacak. Yeşil Beyazlılar 8 Ocak'ta Trabzonspor, 11 Ocak'ta da Konyaspor'la karşı karşıya gelecek. Yeşil Beyazlı kramponlar bu maçların sonrasında Bursa'ya dönerek ikinci yarının ilk maçı olan Fatih Karagümrük hazırlıklarına devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.