Hava Durumu

Üzülmez'den oyuncularına: Gerekirse beni de dışlayın!

Antalya kampının son antrenmanında oyuncularına seslenen İbrahim Üzülmez, 'Bizler de sizlerle bir bütün olduk. Bu takımı öyle ya da böyle limana yanaştırmak bizlerin elinde. Birlikteliğimizi kim bozacaksa onu dışlayın. O kişi eğer ben olursam beni de dışlayın" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2020 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2020 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üzülmez'den oyuncularına: Gerekirse beni de dışlayın!

FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ

Bursaspor, Antalya kampının son antrenmanını dün sabah gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlılar teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yaklaşık 1 saat çalıştı. Antrenman öncesinde takımını saha ortasında toplayan İbrahim Üzülmez oyuncularına dokunaklı bir konuşma yaptı. Üzülmez konuşmasına, "Sizlere katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hem Bursa'da hem de kampta birlikte olduğumuz süreçte çok iyi işler çıkardınız. Antalya kampımızda tüm antrenmanlarımıza eksiksiz geldiğiniz için sağ olun. Bu çalışmalarımızın faydasını ileride göreceksiniz. Örnek veriyorum. Akhisar karşısında, Erzurum karşısında iyi mücadele edeceksek eğer burada yaptığımız yükleme antrenmanlarıyla bu gerçekleşecek" dedi.

TAKIMA YAKIŞIR ŞEKİLDE...

İbrahim Üzülmez konuşmasının can alıcı kısmında ise takımdaşlık ruhunun önemine değindi. Üzülmez, "Kamptaki davranışlarınız bir futbol takımına yakışır şekildeydi. Antrenmanda yemekte, maçta hep bir takım gibi hareket ettiniz. Kaynaşma anlamında çok iyi bir iş başardınız. Bizler de sizlerle bir bütün olduk. Bu takımı öyle ya da böyle limana yanaştırmak bizlerin elinde. O nedenle sezon sonuna kadar bizlere yardımcı olun ve bu düzeninizi lütfen bozmayın. Birliktelik ruhu bizi istediğimiz noktaya taşıyacak. Antrenmanda, dinlendiğiniz anda odanızda, yemekte, otobüste birlikteliğimizi kim bozacaksa onu dışlayın. O kişi eğer ben olursam beni de dışlayın. Birlikteliğinizin bozulma-sına asla müsaade etmeyin" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.