Hava Durumu

Üzülmez, Kapacak'a çok güveniyor!

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez kalan 6 maçta genç yıldızını farklı gözle değerlendiriyor. Tecrübeli isimlerinin arasında sıyrılan ve gol atamasa da yaptığı asistlerde skora katkıda bulunan Burak Kapacak Üzülmez'in vazgeçemediği isimlerin başında geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2020 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2020 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üzülmez, Kapacak'a çok güveniyor!

Tecrübeli teknik adam genç futbolcusunu el üstünde tutuyor.

TOPLA ÇALIŞMALARA GEÇİLDİ

Bursaspor koronavirüs nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör İbrahim Üzülmez topla çalışmaların startını verdi. 8 Mayıs Cuma gününden bu yana hazırlıklarını Özlüce İbrahim yazıcı Tesisleri'nde devam ettiren Yeşil Beyazlılar'da futbolculara uygulanan kondisyon ve güce yönelik antrenmanların ardından topla çalışmalara geçildi. Oyuncularını büyük bir dikkatle takip eden Üzülmez'in kalan 6 maçta takımın tecrübeli oyuncularının yanı sıra en güvendiği isimler arasında genç Burak Kapacak da yer alıyor.

7 ASİSTLE ZİRVEDE YER ALIYOR

Gösterdiği performansla takımın en dikkat çeken oyuncusu haline gelen Burak Kapacak, ligde geride kalan 28 maçın 18'inde forma giyerken gol atamasa da yaptığı 7 asistle skora en çok katkı yapan isim oldu. Genç krampon bu özelliğiyle teknik direktör İbrahim Üzülmez'in en büyük kozlarından biri haline geldi. Bursaspor A Takımı'nda 3'üncü sezonunu geride bırakan ve şu ana kadar forma giydiği 36 maçta gol atamayan 20 yaşındaki futbolcu sürati ve topla oyundaki hakimiyeti sebebiyle ofans hattının en önemli isimlerinden biri konumunda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.