Hava Durumu

Üzülmez: Transferle ilgili prosedürler var

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez 3 transfer istediğini ancak bunların gerçekleşmesi için prosedürlerin yerine getirilmesi gerektiğini açıkladı. Üzülmez ayrıca bir de sürpriz transfer istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2020 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2020 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üzülmez: Transferle ilgili prosedürler var

ÇOK FAZLA SIKIŞTIRMAYIN

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gündemdeki konuları değerlendirdi. Önemli açıklamalar yapan Üzülmez transfer çalışmaları hakkında gelen sorular üzerine, "Transferle ilgili prosedürler var. Prosedürlerle ilgili beni çok fazla sıkıştırmayın. Onlarla ilgili sayın başkan ve yönetim sizlere sağlıklı bilgi verebilir. Serdar Özkan istediğim ve beğendiğim bir oyuncu ve şu anda aramızda. Ama bunun dışındaki prosedürlerle ilgili çok fazla bilgim yok." dedi. İbrahim Üzülmez olumsuz bir tablo karşısında, ne yapacağının sorulması üzerine, "Olumsuz bir tabloya karşılık B planımız elbette var. Serdar oynamayacak. Onun yerine görev alacak arkadaşlar olacaktır. Ama bu süre içinde prosedürleri yerine getirip Serdar'ın da lisansını çıkartırsak onun da aramızda olup rekabet içerisine girmesini isteriz." diye konuştu.

İŞTE GİDERİLMESİ GEREKEN PROSEDÜR

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'in transferle ilgili, 'Prosedürlerin giderilmesi lazım' ifadesi transfer tahtasının açılması anlamı taşıyor. Bursaspor'un transfer yapabilmesi için maliye ve eski teknik direktörlerden Hamza Hamzaoğlu'na ödeme yapması şart. Gerekli rakamın yaklaşık 4,5 milyon TL. olduğu biliniyor.

SÜRPRİZ TRANSFER İSTEDİM

Transferde üç mevkiiye oyuncu istediğinin altını çizen İbrahim Üzülmez, "Rakiplerimiz de çok iyi transferler yaptı. Onun için rakiplerimizle rekabeti sağlamamız için bizim de en az üç transfer yapmamız şart. Çünkü gelen oyuncular rekabeti artıracak bundan da Bursaspor kazançlı çıkacaktır. Mevkilerle ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü oyuncular da bu röportajları takip ettikleri için bu konulara fazla girmeyelim. Oyuncular geldiği zaman zaten onlar da öğrenecektir. Bazı bölge- lerde eksiklerimiz var. En azından şu an solbek bölgesinde bir tek Onur Atasayar var. Dolayısıyla sayısal eksikliği tamamlamamız için o bölgelere transfer yapmamız gerekiyor. Ayrıca ben de sürpriz bir bölgeye bir transfer istiyorum. O konuyu da başkanımızla konuştum. Birkaç gün içinde bu konularla ilgili sizlere daha sağlıklı bir veri sunabilirim." dedi.

TARAFTARLAR YANIMIZDA OLSUN

"Taraftarımız yanımızda olsun. Pazar günü taraftarlarımız gelsinler. Bize destek versinler, bize sahip çıksınlar. Kaldı ki bu takım sezon başında sıkıntılar yaşamasına rağmen lig yarışı içerisinde. İkinci yarıyla beraber onları da aramızda görmek istiyoruz."

TEK HEDEFİM ŞAMPİYONLUK

"Benim hedefim play-off değil. Benim hedefim ilk iki içinde yer alıp şampiyon yapmaktır. Buna yürekten inanıyorum. Bu inancı taşıdığım için de Bursaspor'un teklifini kabul ettim. Burası büyük bir camia. Oyuncuma da bunu anlatıyordum. Onlar da bu büyük camiada kendi üzerlerine düşen büyük karakteri ortaya koyacaklardır."

ÇOK SULAR AKACAK

"Benim için ikinci yarı farklı bir lig olacak. çünkü daha önce de söylemiştim. Bu köprünün altından çok sular geçer. İkinci yarı öncesi oyuncularımızı daha iyi tanıdık. Hangi oyuncudan daha çok performans alırız öğrenmeye başladık. O nedenle kamp dönemi bizim için çok iyi oldu. Dolayısıyla ikinci yarı çok kolay geçmeyecektir."

JESSE'Yİ İSTİYORUM

"Jesse benim bir senedir takip ettiğim bir oyuncu. İsterim tabii ki. Ama Galatasaray'ın şu an oyuncuyu kiralık gönderme konusunda çok da olumlu bakacağını düşünmüyorum. Yeni gelen bir transfer ve Fatih Terim'in çok ısrarla istediği bir oyuncu. Keşke Galatasaray oyuncuyu bıraksa. İster miyim? Evet isterim. İyi bir oyuncu. Bu ligde sprinter özellikleriyle öne çıkan bir oyuncu. Kiralık verirlerse ve oyuncu da bizi tercih ederse tabii ki isterim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.