Hava Durumu

Vahşet! Bebeği canlı canlı gömmüşler

Aydın’ın Nazilli ilçesinde eşinden boşanan kadın, eltisinin 20 yıl önce dünyaya getirdiği bebeğin, ölen eski kayınpederi tarafından canlı canlı toprağa gömüldüğünü iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2013 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2013 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vahşet! Bebeği canlı canlı gömmüşler

Olay, dün akşam saatlerinde ‘155 Polis İmdat’ hattına yapılan ihbar ile ortaya çıktı.

Eşinden 18 ay önce boşanan F.M. (39), eltisi Ş.Y’nin 1992-1994 yılları arasında doğum yaptığını ve çocuğun 10 yıl önce vefat eden kayınpederi A.Y. tarafından canlı canlı gömüldüğünü iddia ederek şikayetçi oldu.

Gece karanlığında F.M’nin gösterdiği ağacın dibinde tespit çalışması yapan polis ekipleri, sabah erken saatlerde kazı çalışması başlattı.

Nazilli Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Nazilli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan kazıda, poşet parçaları ortaya çıkarıldı.

Delil torbasına konulan poşet parçalarında çocuk kalıntısına rastlanılmazken, bulunan parçalar İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

20 yıldan bu yana olayı anlatmaması için eski eşi ve eşinin ailesinden sayısız tehdit aldığını iddia eden F.M, “Bundan 20 yıl öncesinde 1992-1994 yılları arasında eltimin çocuğu 7 aylıkken evin önünde düştü. Canlı doğduğunu gördük, dünyanın havasını teneffüs ediyordu.

Şahısların hepsi oradaydı. Ben de oradaydım. Kayınpederim, ‘Bu çocuktan bir şey olmaz deyip gömelim. Erken doğum yaptığı için yaşamayacak belli’ dedi. Çocuğu kordonlarıyla birlikte yeşil bir poşetinin içine koydu. Çapayı küreği alıp ‘Buraya gömelim’ dedi. ‘Hocaya haber verelim’ dedik. ‘Onca merasime gerek yok.

Ben buraya gömeceğim’ dedi. Poşetin ağzını da kapatarak 40-50 santimetre derinliğinde çukur kazıp, buraya gömdü. Kayınpederim yaptı bunu. Kendisi de 2003 yılında vefat etti. Ben bu aileden çok çektim. Özellikle o olaydan sonra çok tehdit aldım. Bir şeyleri kaybetmemek için sesimi çıkaramadım çok korktum. Beni boşandırdılar. Artık kaybedecek bir şeyim kalmadı, vicdanımın sesini dinledim ve söyleme gereği duydum” dedi.

Eltisi Ş.Y’ye olayı polise anlattığını söylediğinde hiçbir tepki almadığını ifade eden 2 çocuk annesi F.M, eşinin ailesinin bu olay nedeniyle birkaç kez kocasıyla arasını bozmaya çalıştığını ve zaman zaman ayrılık yaşadıklarını öne sürdü. F.M, eski kayınpederi A.Y.’nin ise 2003 yılında vefat ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.