Hava Durumu

Vahşet! Kaçırılan Ceylin komşunun evinde ölü bulundu

10 yaşındaki Ceylin Atik, 3 gün önce İzmir Ödemiş'te evlerinin önündeki parktan kaybolmuş, dedesinin cep telefonuna, "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı bir mesaj gelmişti. Günlerdir aranan Ceylin'in cansız bedeni en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki komşuları S.T.'nin evindeki aramada bulundu. Haberin ardından mahalle halkı duruma büyük tepki gösterdi, gergin dakikalar yaşandı. Polis öfkeli kalabalığı havaya ateş açarak güçlükle durdurdu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2017 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2017 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vahşet! Kaçırılan Ceylin komşunun evinde ölü bulundu

Komşu S.T.'nin ilk ifadesinde, "Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım" dediği belirtiliyor. Küçük çocuğun boğularak öldürüldüğü değerlendirilirken cinayet ve olay yeri inceleme polislerinin evdeki incelemeleri sürüyor.

İHBARLA ORTAYA ÇIKTI

Cinayetin nasıl aydınlatıldığına ilişkin ilk bilgiler de gelmeye başladı. Küçük çocuk her yerde aranırken, evlerinin karşısındaki ev ile ilgili polise gelen bir ihbar ekipleri o noktaya yöneltti.

Evden bir koku geldigi yönündeki ihbar üzerine başlatılan inceleme sonrasında bölgeye olay yeri inceleme ekipleri ve ambulans sevk etti. Çok sayıda vatandaş ve minik Ceylin'in ailesi de olay yerine geldi. Yapılan incelemede minik Ceylin'in cansız bedeni evin içerisinde bulundu.

Aile, 10 yaşındaki Ceylin'in ölü bulunmasıyla sinir krizleri geçirdi.

İHA'nın haberine göre küçük kızın ölü bulunduğu haberi bir anda kentte duyuldu. Kalabalığın Ceylin'in ölü bulunduğu noktaya gelmesi üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Kızgın vatandaşlar, sloganlar eşliğinde önce güvenlik şeridini geçti. Grup ardından ellerindeki taşlarla 'çocuklara uzanan eller kırılsın. İdam isteriz' sloganlarıyla eve saldırdı.

Araya giren polis ve olay yerinde bulunan Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ile Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Gerginliğin büyümesinin ardından Çevik Kuvvet havaya ateş açarak kalabalığı evden güçlükle uzaklaştırdı. Bölgede gerginlik sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.