Hava Durumu

Vahşet! Tecavüz edip asarak öldürdüler

Tekirdağ'da 4 gün önce bir köpeğin araba arkasına bağlanıp sürüklenmesinin ardından hayvanlara işkenceye ilişkin bir haber de Manisa'dan geldi. Yunusemre ilçesinde bir köpek ağaca asılarak öldürülmüş halde bulundu. Bunu yapanların köpeğe tecavüz ettikten sonra asarak öldürdükleri düşünülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2016 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vahşet! Tecavüz edip asarak öldürdüler
Hayvanlara işkence haberine bir yenisi de Manisa'dan eklendi. Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde bir köpek ağaca asılarak öldürülmüş halde bulundu. Köpeğin öldürülmeden önce bunu yapanların tecavüzüne uğradığı düşünülüyor.
Köpeğe işkence eden sürücü yakalandı

Hayvanı o şekilde görenler hemen polise ve zabıtaya haber verdi. Zabıta ekipleri köpeği asılı olduğu yerden indirdi ve gömmek üzere hayvan barınağına götürdü.

Manisa Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Erbirliler, köpeğe tecavüz edildiğini düşündüklerini söyledi. Erbirliler şunları söyledi:

"Köpeğin asılma şekli tecavüz edildiğini düşündürüyor. Çevrede de peçete parçaları var. Hayvanda yaralar var. Çocuk tecavüzlerinin yaşandığı bir yerde bunu yapanı bulsalar bile kabahatler kanunundan ceza yazacaklar. Biz yine de olayın araştırılması için Orman ve Su İşlerine Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne şikayet dilekçemizi vereceğiz. Manisa Valiliği'ne dilekçe yazacağız. Böyle bir şeyi yapan insanlarla aynı yerde yaşamaktan dolayı büyük üzüntü duyuyoruz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.