Hava Durumu

Vahşice öldürülen TRT sanatçısının son sözleri ortaya çıktı

Evlilik teklifini reddettiği gerekçesiyle Hatice Kaçmaz’ı 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Orhan Munis hakkında “tasarlayarak adam öldürme” suçundan açılan dava dosyasına çarpıcı ses dosyaları girdi. Kaçmaz’ın telefonunda bulunan ses dosyaları mahkemeye delil olarak sunuldu. Ses dosyaları arasında, Kaçmaz’ın bıçaklandıktan sonra 112 Acil Servis görevlisi ile yaptığı son görüşme de bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2015 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2015 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vahşice öldürülen TRT sanatçısının son sözleri ortaya çıktı
TRT müzisyeni Hatice Kaçmaz, 13 Eylül 2014’de evlilik teklifini kabul etmediği gerekçesiyle Orhan Munis tarafından 15 kez bıçaklanarak öldürüldü. Munis hakkında “tasarlayarak adam öldürme suçundan” Ankara 1. Ağır Ceza mahkemesinde dava açıldı.  Kaçmaz’ın telefonu üzerinden yapılan incelemede çarpıcı ses dosyalarına ulaşıldı. 

SON KONUŞMA 
 
Telefonda bulunan ses dosyalarında Kaçmaz’ın, Orhan Munis  tarafından bıçaklandıktan sonra 112 Acil Servis görevlisi ile yaptığı telefon görüşmesi de bulundu.  Söz konusu görüşmede, Kaçmaz 112 Acil Servis görevlisine “bıçaklandım ölüyorum...” diyerek vurulduğu yerin adresini veriyor.

MAHKEMEYE SUNULDU

Kaçmaz’ın ailesinin avukatı Ceren Şişmek, söz konusu ses kayıtlarını davaya bakan Ankara 1. Ceza Mahkemesine sundu. Avukat Şimşek mahkemeye ses dosyaları ile birlikte verdiği dilekçede, şu iddialarda bulundu:

“Maktul Hatice Kaçmaz ile sanık Orhan Munis arasında olay günü, olay saatinden yaklaşık bir saat önce yapılan telefon görüşmeleri maktul tarafından telefonuna kaydedilmiş olup, bu ses kayıtları cd ortamında sayın mahkemeye sunulmaktadır. İlgili ses kaydı deşifre edildikten sonra görülecektir ki; sanık tarafından gerek soruşturma aşamasında gerekse iddianamenin kabulü ile sayın mahkeme huzurunda vermiş olduğu ifadeler gerçeğe aykırıdır. 

TASARLAYARAK ÖLDÜRDÜ 

Maktul Hatice Kaçmaz, olay günü sanıktan ayrılmak istediğini ve onunla evlenmek istemediğini defalarca söyleyip, sanığı ikna etmeye çalışmış ancak sanık agresifleşerek ısrarla maktulle son kez görüşmek istemiştir. Dilekçe ekinde sunmuş olduğumuz ses kaydının bilirkişi marifetiyle incelenmesi ve deşifre edilmesi sonrası görülecektir ki sanık, tasarlayarak ve canavarca hislerle kasten Hatice Kaçmaz’ı öldürmüştür.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.