Hava Durumu

VakıfBank filede Fenerbahçe Opet'i yendi

Voleybolda Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisinin ilk maçında VakıfBank, Fenerbahçe Opet'i 3-2 yenerek seride 1-0 öne geçti.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2021 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2021 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
VakıfBank filede Fenerbahçe Opet'i yendi

Bartsch-Hackley ile etkili servisler kullanan VakıfBank, Ognjenovic ile bulduğu sayılarla teknik molaya 12-6 önde girdi. Kübra ile file üzerinde başarılı olan VakıfBank, Zehra'nın bloktan bulduğu sayıyla ilk seti 25-16 önde tamamladı. Maçın 2. setine Fenerbahçe Opet daha iyi başladı. Naz ile bloklarda üstünlük sağlayan sarı-lacivertli takım, Eda ve Vargas ile sayılar bularak teknik molada 12-6 üstünlük kurdu. Haak ile oyuna tutunan VakıfBank, Guimaraes'in kenardan bulduğu sayıyla 17-17 beraberliği sağladı. Çekişmeli geçen seti Fenerbahçe Opet, Vargas'ın sayılarıyla 25-22 kazanarak karşılaşmada durumu 1-1 yaptı.

Karşılaşmanın 3. setinde de büyük çekişme yaşandı. Vargas ve Eda ile sayılar bulan Fenerbahçe Opet, teknik molaya 12-10 önde girdi. File üstünde etkili olan sarı-lacivertli takım, Robinson'un sayılarıyla bu seti 25-18 kazandı. VakıfBank, rakip takımda Robinson, Eda ve Mhajlovic'in hatalarından yararlanarak 4. setin teknik molasında 12-11 üstünlük yakaladı. Zehra ve Kübra ile sayılar bularak üstünlüğü ele alan VakıfBank, Guimaraes ile bulduğu sayıyla bu seti 25-18 alarak maçta 2-2 beraberliği sağladı.

Final setinde kritik servis hataları yapan Fenerbahçe Opet karşısında VakıfBank, Guimaraes ile bulduğu sayılarla 8-6 öne geçti. VakıfBank, Haak ile Guimaraes'in etkili olduğu seti 15-10 aldı. Karşılaşmada rakibine 3-2 üstünlük sağlayan VakıfBank, final serisinde 1-0 öne geçti.

Play-off final serisinin ikinci maçı, 13 Nisan Salı günü VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanacak. Seride üç galibiyete ulaşan takım şampiyonluğa ulaşacak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.