Hava Durumu

Vali'den koronavirüs vaka artışı sonrası korkutan sözler!

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 13- 19 Mart tarihli koronavirüs risk haritasında, Edirne'de vaka sayısı her 100 bin kişide 219,49, Kırklareli'de 155,09, Tekirdağ'da ise 168,26 olarak yer aldı. Vaka artışına dikkat çeken Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ise, "Son zamanlardaki vaka artışının en büyük kaynağı, maalesef ev ziyaretleri ve misafir kabul etme gibi uzun süreli oturmalar oluyor. Misafir kabul etmememiz gerekiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vali'den koronavirüs vaka artışı sonrası korkutan sözler!

Vali Şehmus Günaydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kafe ve restoranlarda denetimlerde bulundu. Tedbirler konusunda vatandaşları uyaran Vali Günaydın, "Özellikle son zamanlardaki vaka artışının en büyük nedenlerinden biri olan ev ziyaretlerini ertelememiz gerekiyor. Bunun yanında misafir kabul etmememiz gerekiyor.

Arkadaşlarımız bütün vakalarla ilgili çalışma yapıyor. Vakaların kaynağı araştırılıyor. Son zamanlardaki vaka artışının en büyük kaynağı, maalesef ev ziyaretleri ve misafir kabul etme gibi uzun süreli oturmalar oluyor. Elbette ki ihtiyacımız olduğu zaman büyüklerimizin yanına gideceğiz, ihtiyaçlarını karşılayacağız; ama bunu bir oturma, ziyaret şeklinde uygularsak bunların sonuçları da maalesef ağır oluyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.