Hava Durumu

Vali Harput iftarda misafir oldu

Valisi Şahabettin Harput, Yıldırım ilçesinde bir vatandaşın evine misafir olarak birlikte iftar açtı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2012 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2012 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vali Harput iftarda misafir oldu

Şahabettin Harput, Ramazan dolayısıyla vatandaşları evinde ziyaret ederek onlarla beraber iftarını açtı. Harput ve eşi, Yıldırım'da ikamet eden Köksal Zengin'in evinde iftar açtı. Eşi Funda Harput ile Zengin ailesine misafir olan Vali Harput'a Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve eşi Türkan Yapıcı da eşlik etti. Anne, babası ve çocuklarıyla birlikte yaşayan Köksal Zengin Vali Harput ile sohbet etti. Samimi bir havada geçen iftar programında köksal Zengin'in babası Nimet Zengin ile bir süre sohbet eden Vali Harput, anne Bağdagül Zengin ile görüştü. Anne Zengin, Vali Harput'u karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı. Vali Harput'un, "Niçin ağlıyorsun" sorusuna yaşlı kadın, "Sayın valim bir anda sizi karşımda görünce heyecanlandım ve içimden ağlamak geldi. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. 40 yıl düşünsem bir valinin evimize geleceği aklıma gelmezdi. Allah sizden razı olsun. Bu mübarek Ramazan gününde evimize gelerek soframızı şenlendirdiniz. Bizi çok mutlu ettiniz. Sağ olun" diyerek duygularını ifade etti.

Ramazan ayının Bursa için hayırlı olmasını dileyen Vali Harput, "Bizler Müslüman insanlarız. Müslümanlık kardeşliği gerektirir. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' diyor. Bizler birbirimize sahip çıkmalıyız. Birlik beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz" dedi.

Çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Harput, işsiz olan Köksal'ın kardeşi Fuat Zengin'e de iş bulmasında yardımcı olacağına söz verdi. Daha sonra evdeki çocuklara çeşitli hediyelerle bayramlıklar veren Vali Harput ve beraberindekiler aile fertleriyle vedalaşarak evden ayrıldılar.

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.