Hava Durumu

Vali Yılmaz: Lütfen kurallara uyalım, bu virüs çok tehlikeli

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, koronavirüs salgınıyla mücadelede herkese çok önemli görevler düştüğünü belirterek, "Vatandaşlarımızdan rica ediyorum; lütfen kurallara uyalım. Bu virüs çok tehlikeli. Bu işin şakası yok." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2020 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2020 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vali Yılmaz: Lütfen kurallara uyalım, bu virüs çok tehlikeli

Vali Yılmaz, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı İsrafil Avcı ve cemiyet üyesi gazeteciler tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra basın mensupları ile bir süre sohbet etti. OGC Başkanı İsrafil Avcı, Vali Erdinç Yılmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Yılmaz, basın mensupları ile bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu aktararak, bugüne kadar verdikleri destekler için teşekkür etti. Basın çalışanlarının desteğinin önemli olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, basın mensupları ile görüş alışverişinde bulunacaklarını kaydetti.

Sözlerinin devamında koronavirüsle salgın ile mücadelede gazetecilere önemli görevler düştüğünü vurgulayan Yılmaz, "Salgın devam ediyor ama gerekli önlemleri alırsak mücadeleyi kazanacağımıza inanıyorum. Tedbirleri uygulamak çok zor değil; maskemizi takacağız, sosyal mesafemizi koruyacağız ve temizliğimize dikkat edeceğiz. Vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesinde basın mensuplarımızın desteği çok önemli" diye konuştu.

Tüm kurumlarla birlikte vatandaşların bilinçlendirilmesi konusunda olağanüstü bir gayret gösterdiklerini vurgulayan Vali Yılmaz, "Koronavirüs salgını ile en etkin bir biçimde nasıl mücadele edebiliriz? Vatandaşlarımızın tedbir kurallarına uymasını nasıl sağlarız? Bu konuda çok kafa yoruyoruz. Alınması gerekli önlemleri bir an önce alıyor, bu konuda asla tereddüt etmiyoruz. Bu mücadeleyi sadece bizim gayretimizle kazanamayız, herkese çok önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımızdan bir kez daha rica ediyorum; lütfen kurallara uyalım. Bu virüs çok tehlikeli. Bu işin şakası yok" dedi.

Basın mensuplarının görüş ve önerilerini de dinleyen Vali Erdinç Yılmaz, kendisine yönetilen soruları cevapladı. Vali Yılmaz konukseverliklerinden dolayı, Cemiyet Başkanı İsrafil Avcı ve cemiyet üyelerine teşekkür ederek, ziyaretine son verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.